Max van Raamsdonk (Aqua Libra)

Max van Raamsdonk is een conceptuele en avontuurlijke fotografe uit Utrecht.
Ze confronteert mensen om zich open te stellen en probeert het oordeel weg te nemen over taboe onderwerpen. Het sociale aspect van het leven is waar haar passie ligt naast de andere kunstvormen in haar fotografie. Ze houdt ervan om te experimenteren in haar fotografie en maken van korte films en het bezoeken van oude verlaten panden waar de tijd heeft stilgestaan. Ze houdt er niet van te worden gecategoriseerd. Zij is een autodidact fotograaf en een grote fan van Picasso, Dali en Gaudi.
Zij houdt van de wereld en menselijk gedrag, emoties observeren en tijdens dat proces komt er een beeld tot leven. Dit kan gebeuren door verschillende stimuli, te wijten aan een gesprek, een woord, een uitdrukking, muziek of film, zodat de emotie in het beeld van puur en rauw blijft.
Picasso werd ooit gevraagd wat zijn schilderijen betekende. Hij zei: "Heb je ooit weten wat de vogels zingen? Dat doe je niet. Maar je luistert toch naar hun gezang. Dus, soms met kunst, is het belangrijk alleen maar te kijken. '
Beste Quote ooit en dit is wat ze zou willen bereiken, om mensen te laten kijken en te laten voelen in hun hart.

The Appwhisperer - Mariette Schrijver (HD) from Aqua Libra on Vimeo.Website artiest