Vrijwilligers gezocht!

Heb jij zin om een feestje te bouwen? Festival rondje35 is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Rondje35-vrijwilligers zijn voor ons enorm waardevol. Al onze vrijwilligers worden met dankbaarheid en een kleine attentie beloond.

Op 12 september 2015 vindt de derde editie van cultureel festival Rondje35 plaats. We zijn enorm aan het groeien, en hebben daarom echt behoefte aan mensen die het leuk vinden om bij te dragen door te helpen. We hebben voor ons team diverse soorten mensen nodig. Herken jij jezelf in een van onderstaande vrijwilligers? Meld je aan!


VRIJWILLIGER OPBOUW 

Ben jij iemand die met plezier een feestje helpt opbouwen? Deins je er niet voor terug om lekker de handen uit de mouwen te steken. Ben je handig met decoreren? Sta je graag op een ladder? Of ben jij die topper die met beide benen op de grond een ladder vast houdt? 

Bij het team opbouw start je in shifts. Je helpt in de ochtend shift (10:00 uur tot 13:00 uur) of de middag shift (13:00 tot 16:00) met onze decoratievoorbereidingen op de diverse festivallocaties. Je doet het omdat je Rondje35 er mooi uit wilt laten zien, om er daarna 's avonds zelf van te mogen genieten met je vrienden. Voor aanmelding mail je naar vrijwilligers@rondje35.nl met als onderwerp 'Vrijwilliger OPBOUW OCHTEND' of 'vrijwilliger OPBOUW MIDDAG'. 

VRIJWILLIGER AFBOUW

Hou jij wel van een feestje maar niet van afterparty? Kom gezellig helpen met de afbouw.  Opruimen gaat altijd sneller met veel anderen. Je doet het omdat je het fijn vindt als de stad er weer netjes uitziet, na ons festival. 

Bij het team afbouw zul je vanaf circa 12:00 uur tot maximaal 1:00 uur 's nachts bezig zijn met het opruimen van het festival terrein. We hebben het hier uiteraard niet over de afwas, maar wel over hulp bij het inladen van grote attributen en andere versiersels. Je doet het omdat jij het type bent dat om die tijd nog best wel even een handje wilt helpen, en je vraagt al je vrienden natuurlijk ook even!  Voor aanmelding mail je naar vrijwilligers@rondje35.nl met als onderwerp 'Vrijwilliger AFBOUW'

VRIJWILLIGER FOTOTEAM/(VIDEOTEAM)

Door jouw lens weet je een sfeer te vangen, maar heb je ook oog voor detail. Je ziet de wereld door jouw eigen stijlvenster en legt jouw belevingen en die van anderen graag vast. Je wil verrassende acts en vrolijke reuring tijdens Rondje35 vast leggen. Maak jij voor ons een rondje met jouw professionele camera om je nek? 

Ons fototeam is een multimediaal team dat met foto's en video's de propaganda voor de volgende editie aanlevert. Ook krijgen jouw foto's (voorzien van naam) op diverse uitingen een plekje. Jouw foto kan dus op onze facebookpage, twitteraccount, website en dergelijke komen, en wie weet staat jouw foto ook nog in de krant! Je doet het omdat je van fotograferen of filmen houdt en je bent bekend met festival fotografie. Je staat het gebruik van jouw foto's door Rondje35 toe, en wil dat Rondje35 mooi vastgelegd wordt in jouw stijl van fotografie. Voor aanmelding mail je naar vrijwilligers@rondje35.nl met als onderwerp 'Vrijwilliger FOTOTEAM'.  

VRIJWILLIGER PLEINTOEZICHTHOUDER

Jij kan hebt een verantwoordelijk karakter en uitstekende sociale vaardigheden. Een feestje is leuk, maar laten we het gezellig houden. Je hebt goede contactuele eigenschappen om bezoekers wegwijs te maken op het festival. Je weet waar de EHBO uithangt, en wanneer je ze moet oproepen. Je kent het centrum van Hilversum op je duimpje. Je weet ook de rust te bewaren in geval van calamiteiten. 

Onze toezichthouders zijn het aanspreekpunt voor bezoekers. Je bent als toezichthouder altijd met zijn tweeën. Deze vrijwilligersfunctie is verdeeld in shifts. 
  1. Je begint om 15:45 uur en eindigt om 20:10 uur. Na afloop van jouw shift zorgen wij voor een lekker maaltje en kun je genieten van de rest van het festival.
  2. Je begint om 19:00 met een door Rondje35 verzorgde maaltijd. Dan start jouw shift om 19:50 tot 0:10 uur. 
  3. Je hebt een langere shift van 18:00 tot 0:00 uur. Voordat je start verzorgd Rondje35 een maaltijd voor je. 

Tijdens de functie van Toezichthouder is het niet toegestaan alcoholische versnaperingen te nuttigen. Voor aanmelding mail je naar vrijwilligers@rondje35.nl met als onderwerp 'Vrijwilliger TOEZICHTHOUDER SHIFT [1,2 OF 3]. 

VRIJWILLIGER INFORMATIESTAND

Jij vertelt graag wat onze bezoekers niet moeten missen. Je hebt een vrolijke houding, en als mensen jou zien komen ze al in de partymood. 

Als vrijwilliger voor onze informatiestand zal jij onze bezoekers precies vertellen wat er op welke locatie te doen is. Je weet alles van het programma, en bent ook bekend met de dichtstbijzijnde toiletten. Je weet goed wat Rondje35 inhoudt, en krijgt daarbij hulp van een Rondje35 bestuurslid. Jij bent bij de opening van ons festival als je de vroege shift pakt, of bij de afsluiting tijdens jouw late shift. De vroege shift zal zijn van 15:45 uur tot 20:10 en de late shift start om 20:00 uur tot 0:10 uur. Voor beide shifts geldt dat we een maaltijd verzorgen, en dat alcohol niet genuttigd kan worden gedurende de shift. Voor aanmelding mail je naar vrijwilligers@rondje35.nl met als onderwerp 'Vrijwilliger INFORMATIESTAND [Vroeg OF Laat ]. 

VRIJWILLIGER OVERIG. 

Heb jij vaardigheden die je op een andere manier in wilt zetten tijdens ons festival? Heb je ideeën waarmee je vanuit jouw expertise of bedrijf ons kunt helpen? Wij staan open voor ideeën. Mail jouw idee naar vrijwilligers@rondje35.nl

Download hier de oproep als aparte pdf.